Utfartssteder

Denne siden er fortsatt ganske ny og vil utvikles mye videre, men her tenkte vi å skrive litt om hva slags steder vi vil ta for oss som passende utfartssteder for studenter.

For det er relevant for våre lesere å vite litt om hva dere vil finne på dette nettstedet og hva dere bør lete etter på andre sider. Vi kunne selvfølgelig valgt å lage en side som tar for seg absolutt alt som finnes av ting man kan finne på utenom studier når man er student, men samtidig så er det da egentlig snakk om veldig mange aktiviteter og et nettsted som også ville hatt en risiko for å føles en smule ustrukturert og lite oversiktlig og også et nettsted som ville gi informasjon om en hel del på en mer overfladisk måte, i stedet for å være et nettsted som er litt mer spesifiserende, men dermed også desto grundigere angående stedene som vi vil ta for oss.

Dette er den løsningen vi bevisst føler vil være det som gjør at vi kan tilby den best mulige nettsiden for studenter, deriblant kanskje deg, kjære leser.

Av visse begrensninger vil vi i første omgang fokusere på utfartssteder som kan besøkes når som helst og det vil derfor ikke stå noe om loppemarkeder eller andre arrangementer som tar plass over en spesifikk helg eller dag.

Det kan godt hende vi på sikt vil ta mer for oss slike utfartssteder også, men det vil ikke være en prioritet med det første.

Vi kommer heller ikke til å ta for oss barer, kaféer og restauranter i og med at det er veldig mange andre steder på nettet som kan mer om slikt og følgelig også kan gi mer nøye og bred informasjon enn hva vi har å tilby.

Men igjen så vil vi understreke at det er mye som kan endre seg etter hvert som denne siden utvikles videre, dette er bare snakk om hva vi i hovedsak tenker at vi ønsker å satse på og som en forlengelse av det, ikke ønsker å satse på.

Det vi derimot vet at vi skal tilby er masse interessant informasjon om museer, parker, teatre og annet som man kan dra til når som helst og som vi virkelig brenner for at studenter skal kjenne til, ikke bare fordi det er lærerikt, men også fordi de handler om formidling, underholdning og ikke minst nye inntrykk som vi igjen vil understreke at antakelig er det vi aller mest ønsker å tilby til studenter.