Om oss

Før vi presenterer våre ideer til utfartssteder for studenter tenkte vi å introdusere oss mer ordentlig, noe som seg hør og bør siden vi nå jo håper at denne siden skal være noe studenter besøker stadig vekk og ideelt sett ser på som en essensiell del av dagens dose nettsurfing på lik linje med Facebook, Twitter og mailen.

Det er kanskje en noe ambisiøs tanke dette som vi her skisserer opp, men det er like fullt også en reell tanke og et ønske vi skal jobbe for på samme måte som vi jobber for deg, kjære student, vi vil deg bare vel. Uansett startet Studentvandring.no som så mange andre ting, med en ide.

Det var som en flamme eller et Eureka eller rett og slett en lyspære som ble tent, et plutselig innfall som etter hvert viste seg å være alt annet enn tilfeldig da vi alle innså at dette var en side vi selv gjerne skulle hatt i vår studietid og som sånn sett fyller et behov vi ser er der og også var der.

Som studenter ønsket vi selv noe som kunne fylle mellomrommene i studietiden, noe som ga oss informasjon om utfartssteder som kunne inspirere oss og gi nye inntrykk.

Og nå kunne vi med Studentvandring.no gjøre en forskjell for studentene som kom etter oss.

Vi kunne så frøet og vanne det i ettertid, vi kunne sette i gang et nytt og essensielt prosjekt, vi kunne være nøkkelen som åpnet døren til en ny verden av muligheter.

 Kontakt Oss

alone

Slik begynte prosjektet og etter et par måneders arbeid var siden du leser nettopp nå klar.

Her skal vi komme med tips om utfartssteder som vil passe for studenter og uansett om du så studerer matematikk eller skrivekunst så håper vi dette stedet inneholder noe som passer for deg i og med at vårt ønske er å tipse om noe for enhver smak.

Noe som i tillegg forhåpentligvis vil bidra til at dette kan være et nettsted som riktignok har studenter som målgruppe, men som samtidig også vil ha nok av innhold av interesse for andre lesere også.

Igjen så innser vi at vi kanskje sikter høyt, men vi har også lov til å ha store ambisjoner og ikke minst en tro på at vi kan treffe målet og skape et sted som viser deg veien til utfartsstedene du som student vil få glede av fra ende til annen.